Medlemsbrev januari 2020

20 JAN 2020 20:44
Styrelsen har haft årets första styrelsemöte och här kommer medlemsbrev med viktiga datum och annat.
  • Skapad: 20 JAN 2020 20:44

God fortsättning!

Även om det är januari månad så går det mot ljusare tider! Innan vi vet ordet av är det dags för årets båtsäsong. Härligt! Styrelsen har haft årets första möte och med det har vi lite information och viktiga datum att delge dig som medlem.

2019 var ett år med stor aktivitet på olika håll. Inte minst tog det mycket tid och resurser att byta ut de yttre bryggorna. Ett stort arbete som förhoppningsvis bär mycket frukt i framtiden.

Övertagande av hamnen

Årsmötet 2019 beslöt att vi skulle ingå avtal om övertagande av hamnen från Region Gotland.

Detta verkar dra ut på tiden och vi har ännu inte fått något avtal angående tomträtten. Vi har förhoppningsvis mer information på årets årsmöte.

Årsmöte

Varmt välkomna till årsmötet torsdagen den 12 mars! Vi börjar klockan 18:30 och det kommer att serveras ärtsoppa med tillbehör. Årsmöteshandlingar kommer att finnas på hemsidan www.slitebatklubb.se

Datum för iläggning, upptagning och arbetsdagar

All information om dessa dagar finns mer utförligt på Facebook och hemsida.

• Iläggning fredagen den 24:e april
  • Arbetsdag vår lördagen den 16:e maj
  • Arbetsdag höst lördagen den 19:e september
  • Upptagning fredagen den 9:e oktober

Majgustugan

Styrelsen har beslutat att även icke medlemmar skall ha möjlighet att hyra Majgustugan. Hyran är 300:- för medlemmar och 600:- för icke medlemmar.

Seglarskolan

Kommer att fungera som tidigare år under Nils Lyths ledning. Veckor, kontakter mm på hemsida och Facebook.

Kajutan – Vem kan hjälpa till?

Vi behöver någon som kan hjälpa till att sköta Kajutan! Den senaste tiden har Clabbe skött om Kajutan men då han skall ut på långseglats behöver någon annan sköta framför allt uthyrningen. Vid intresse kontakta Clabbe på 070-031 30 04

Hoppas vi ses på årsmötet den 12:e mars/styrelsen

Skribent: Roger Hammarström Hammarström