Nyhetsbrev februari 2021

17 FEB 2021 13:20
Årsstämma, satsningar på inre hamnen samt datum för sjösättning och arbetsdag. Läs nyhetsbrevet så ses vi snart!
  • Uppdaterad: 17 FEB 2021 13:20

Vintern till trots, när nya året har börjat blir det betydligt lättare at se fram emot sommaren! Vi ser fram emot att ses på Länna snart och det kommer att bli ett år fullt av aktiviteter på olika sätt!

Här kommer lite datum och aktiviteter som planeras för året. Följ också klubben via hemsida och Facebook där det uppdateras löpande.

Årsstämma

Välkomna till årets stämma som i år blir digital! Torsdagen den 11 mars klockan 18:30. Att ha ett digitalt möte är enkelt! Klicka i denna länk för att komma till årsmötet eller gå in via vår Facebooksida där mötet ligger som ett evenemang. Ni kan vara med via dator, mobil eller läsplatta. Hör gärna av er om det känns osäkert, Roger Hammarström 0705-62 22 22.

Nya bommar i inre hamnen

Vi påbörjar nu arbetet med att byta ut bojar mot bommar i inre hamnen. Arbetet kommer att ske över två år och i år kommer bommar att monteras på den norra bryggan, nummer 101-130. Vill du vara med i arbetet så är det välkommet! Kontakta Bert Karlsson som kommer att leda arbetet.

Datum för sjösättning och torrläggning

Vi kommer att boka sjösättning med Wallins åkeri fredagen den 23 april och torrläggning fredagen den 8 oktober. Bokningar till aktiviteterna med Wallins görs som vanligt via Bo Collin.

Vår egen kran (max 4 ton) kommer så klart också att användas och vi planerar för 2-3 tillfällen beroende på intresse. Håll utkik på Facebook och hemsida efter datum.

Arbetsdagar 2021

Vi utgår från att det är coronarestriktioner under första halvåret. Därför kommer arbetsdagen i maj att spridas ut. Kontakta därför Kent Hedberg för att få uppgifter, This is a mailto link

Arbetsdagen för september sätter vi till lördagen 25 september då vi hoppas att restriktionerna är borta och att vi alla kan ses tillsammans.

Kö till båtplatser

Intresset är stort och vi har just nu ett 20-tal som står i kö för att ha båt hos oss. Vet ni någon som vill anmäla intresse så gör man det till Kent på This is a mailto link

Vinterhälsningar/Styrelsen

Skribent: Roger Hammarström Hammarström