Information från årets stämma!

13 MAR 2020 13:03
Torsdagen den 12 mars hölls årsstämma i klubben! Som traditionen sig bör hölls mötet på Kajutan med ärtsoppa och tillbehör!
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 13:03

Året som gått

Verksamhetsberättelsen vittnar om ett år med hög aktivitet. Lännahamnen har fått ett rejält lyft med nya flytbryggor, lagad kran, ny toalett mm mm. Även Kajutan har fått ett lyft med ny bild- och ljudanläggning. Uthyrningen av kajutan har varit god. Under årets hölls också kurser i förarintyg och kustskepparen. Trots stora investeringar i bryggorna visar årets resultat på ett litet plus. Ingen ändring av medlemsavgifterna.

Nya styrelsen

Några förändringar har skett och nya styrelsen ser ut så här:

Göran Storm                      ordförande

Roger Hammarström         kassör

Bo Collin                           sekreterare

Kent Hedberg                    hamnfogde

Claes Norrby                     ledamot

Dennis Lundin                   ledamot

Lena Stenström                 ledamot

Staffan Lindblom               ledamot

Bo Hallin                            ledamot

Mötet utsåg också en tävlingsnämnd som kommer att ledas av Tomas Gullin.

Tomträttsavtalet

Förslag på avtal har nu äntligen kommit från Region Gotland. Dock kommer planändringar göra att det drar ut på tiden. Vi räknar med 1-2 år innan allt är klart!

Nya båtplatsavgifter

Efter att styrelsen gått igenom nuvarande avgifter har båtplatsavgifterna justerats till följande. På de inre bryggorna sker ingen förändring. Yttre bryggorna:

5M 1600:-

6M 1900:-

8M 2200:-

10M 2500:-

12M 2800:-

Avgift för båtägare som inte monterar sin dekal ang båtplatsavgift

Beslöts att ta ut en avgift på 500:- för de som inte monterar dekalen. Viktigt att alla gör det så att klubben har koll på vilka båtar som ligger på området.

Skötsel Kajutan

Vi söker någon frivillig som kan hjälpa klubben med uthyrning av kajutan. Hör av er till någon i klubben om tips på namn.

Under mötet tackade ordföranden alla som på olika sätt hjälpt till under året. Hurrarop kom också från mötesdeltagare som tackade styrelsen för detsamma!

Skribent: Roger Hammarström