Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årets stämma

22 APR 2021 17:31
Årets stämma blev på videolänk den 11 mars. God uppslutning och många frågor. Läs mer här.
  • Skapad: 22 APR 2021 17:31

Årets stämma blev det som nu kallas ett digitalt event. Glädjande att det var så god uppslutning! Fler på årets digitala stämma än vad vi haft de sista åren på Kajutan.

Styrelsen är i stort sett intakt förutom att Bosse Hallin valde att sluta och där gick Tomas Gullin in istället. Kul med Tomas i styrelsen som har gedigna kunskaper om klubben i allmänhet och seglingen i synnerhet. Välkommen Tomas och stort tack Bosse som förhoppningsvis även framöver kommer att vara aktiv på olika sätt! Läs mer om hela styrelsen under fliken "Föreningen-styrelse".

Det blev också förändringar i valberedning och på revisorssidan. Valberedningen består nu av Elin Landerdahl och Bert Karlsson med Gunnar Sillén som suppleant. Tack Birger Westerberg för alla år och för allt du gjort!

Som nya revisorer valdes Anna Mathers och Jan Edström med Hans af Pedersén som suppleant och mentor. Stort tack till Jan-Erik Pott och Christina Storm för era insatser här.

Övriga informationspunkter:

SBK har tecknat överenskommelse angående tomträttsavtal med Region Gotland, avtalet börjar gälla först när detaljplaneändring och fastighetsbildning är genomförd. Ärendet ligger f.n. hos planavdelningen vid regionen, under tiden löper befintligt arrendeavtal, årskostnaden ligger på samrna nivå för båda altemativen.

Vi söker projektledare till två projekt, dels för iordningställande av dusch/toalett vid grå boden samt att cementbryggan som ligger på land skall sjösättas vid grillplatsen på yttre piren och kläs med ett trädäck. Det skall även monteras bommar på cementbryggan så att vi får flera båtplatser.

Påminner om att det fiir att underlätta hamnkaptenens uppföljning har införts en extra avgift om 500 kr fiir de som inte monterar sin dekal som visar att båtplatsavgiften är betald.

De båtägare som inte sjösatt första juni måste meddela hamnfogden om när de har för avsikt att sjösätta, om de inte har giort det så finns platserna till SBK:s förfogande för gästbåtar o.d. Detta gäller oavsett om båtplatsavgiften är betald för säsongen.

Vi söker någon som vill ta på sig skötseln av Kajutan, hör av er till styrelsen med ev. forslag.

Skribent: Roger Hammarström Hammarström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Slite Båtklubb - Segling
Tillväxt Gotland, Donners plats 1
62157 Visby

Besöksadress:
Lännahamnen
62448 Slite

Kontakt:
Tel: +46708787590
E-post: kassor@slitebatklubb...

Se all info