Hoppa till sidans innehåll

Torrsättning och annan viktig info

10 SEP 2021 12:13
Läs om datum för kommande torrsättningar, vagnplatser och annat viktigt.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2021 12:13

Hej!

Sommaren börjar så smått klinga av. hamnen och verksamheten har fungerat väl hela sommaren. Vi har haft bra beläggning och en hel del gästbåtar. Inte minst har våra ställplatser utnyttjats väl. Kul med rörelse i hamnen!

Några viktiga saker just nu:

Torrsättning 8 oktober med Wallins åkeri

Wallins åkeri är bokat fredagen den 8 oktober. Anmälan sker till undertecknad på This is a mailto link Det blir tidig morgon som vanligt och exakt tid meddelas senare.

Övrig torrsättning med egen kran 16 oktober 08:00

Gemensam torrsättning med egen kran (tar upp till 4 ton) Kostnad 400 kronor. Bokning görs med hamnfogde Kent via This is a mailto link

Märkning av vagnar

Vi påminner om att alla som har vagn stående på området måste märka den med namn och telefonnummer. Vi är ibland i stort behov av att snabbt få kontakt med ägaren.

Alla med uppställningsplats - kontakta Kent!

För att alla ska kunna få plats med sina vagnar behöver vi märka upp vem som ska stå vart. Vi kan också komma att behöva stuva om en aning för att få det så optimalt det bara går. Därför måste nu alla med uppställningsplats höra av sig till Kent och meddela vilken plats man har/står på. Det är då också viktigt att vi får reda på OM platsen ska användas. Meddela Kent på This is a mailto link

Skribent: Roger Hammarström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Slite Båtklubb - Segling
Tillväxt Gotland, Donners plats 1
62157 Visby

Besöksadress:
Lännahamnen
62448 Slite

Kontakt:
Tel: +46708787590
E-post: kassor@slitebatklubb...

Se all info